top of page
  • Skribentens bildHeidi

Blommor växer fram - längtar jag efter sommar?

Idag har solen varit framme, vilket har varit välkommet efter oerhörda mängder regn.

Jag har tecknat sommarblommor och det är väldigt roligt att se utvecklingen av bilden man arbetar med. Jag trivs verkligen med att jobba med det här pappret också. Det är ett tonat papper från Fabriano i färgen Moss, från min favoritbutik med konstnärsmaterial,

TB List & Ram i Ängelholm. Det är en väldigt fin färg och jag gillar strukturen på pappret. Den här teckningen fick mig att känna en längtan efter att så fröer och se alla dessa sommarblommor växa fram i min trädgård. Det får väl bli ännu en sådan här teckning i sommar, där jag istället tecknar omgiven av blomdoft och humlesurr.


4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page